En oförglömlig midsommar












'



Och här följer de enda festbilderna vi tog från Saltsjöbaden.










Gah, vilken rolig dag/kväll/natt. spontan och bästa på länge. Det började med att vi var hemma hos mig på Lilla Essingen, sjöng singstar, drack alkohol i solen samtidigt som vi gjorde kransar, snodde alla blad och blommor som vi kunde hitta, åt god mat, hade tjejsnack, gjorta älska/älska inte med prästkragar, dansade runt våran lilla midsommarstång och drack mängder av alkohol.

Kvällen fortsatte i en taxi där det spelades hög musik, upphämtning av Ludde, fortsatte ut mot Saltsjöbaden och en fest hos Fredriks kompisar, drack vin vid vattnet, fortsatte kvällen på en annan fest på andra sidan sjön där vi inte var bjudna men där vi kom in iallafall (antagligen för att vi var tjejer), där fortsatte festen resten av kvällen/natten, det var grymt, dj och inhyrd bartender, hur mycket gratis dricka som helst, fest på deras brygga, nattvandring på stigarna, mycket skratt och som sagt, det var en väldigt bra kväll! Bästa!

Lite tråkigt att vi inte tog några kort efter klockan tio men har man kul så har man. Vi får helt enkelt komma ihåg vilken fantastisk kväll det var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0