Tre nyheter


Bild från Allsång på skansen för några veckor sen

1. Jag har fått jobb. Nytt jobb. I gamla stan. In Spe heter butiken. Grymt fina kläder. Börjar om en månad. Fint.

2. Idag har jag och Sarah åkt ända till Skärholmen för att shoppa på Myrorna (deras butik där har ryktats vara väldigt bra) och shopping kan jag lova att det blev. Två part skor, två väskor, ett par byxor och två blusar. För inga pengar alls. Jag är glad. Bilder kommer.

3. Ikväll blir det fest. Trädgården är bestämt sen kan kvällen artar sig hur som. Det ska iallafall bli galet mycket fest. Jobb imorgon klockan tio men det är inget jag tänker på. Skål!


Diverse samtal

Här följer ett inlägg från Pernillas blogg som jag var tvungen att kopiera. Håll till godo!

Några roliga samtal från i helgen, det kanske inte verkar så roligt när man skriver det i bloggen men jag och Michelle hade sjukt roligt iaf!!

Klockan är 18.45 och jag ringer till Tallink bokningstjänst
Jag: Ja hejsan, jag tänkte höra om ni har några lediga platser till Åbo i kväll?
Hon: I KVÄLL?!?!? MEN KLOCKAN ÄR JU KVART I SJU!!!! Färjan avgår om 45 minuter!
Jag: ehum...ja?............
Hon: Hm, nej det är fullbokat.

Jag och Michelle hänger i en förort då två turister kommer fram till oss
Turist: Excuse me, do you know where the patrol station is?
Jag o M: eeeeehhh noooo?? hahahah
Turist: Hm, do you understand what I mean?
Jag o M: eeehhh hmmm... noo
Jag: Michelle jag känner igen det ordet, vi borde verkligen veta vad det betyder..
Turist: You know where you go with the car and need energi
Jag och M: eeeeeeeeeehh hahahahaha what?!?! nooo we dont know sorry
Turist: But you know when you drive your car you have to fill it...
Jag och M: aaah BENSIN you mean!!! hahahaha no, sorry we dont know where it is becuase we are not from here...sorry

(Vi är smarta, jag lovar!!!)

Nytt


I vintras hittade jag ett par gamla Whyred-byxor nere på lagret på jobbet. Sedan dess har de varit undanlagda och idag så blev de äntligen mina. Superbilliga dessutom. Ett kap med andra ord.

Onsdagens




Kjol - Avklippt gammal klänning från Zara, Kavaj - Sytt själv, Skärp - Second hand, Väska - Lånad av Sara


Söder








Det blev en mysig kväll med Lulle. Öl på Snaps. En liten sväng till slussen. Jag älskar söder. Söder är vackert.

Nu hänger jag med syster i Danderyd. Filmkväll. Fun.

Tisdagens



Linne - Thailand, Byxor - Cheap Monday, Halsband - Plockat på stranden på Gili

Nytt


Grönt är skönt. 15 kronor.

Ledighet






Lite bilder från min måndag. Varsågoda!

Måndagens


Byxor och skjorta - Gina Tricot


Tjugotredje juli






Helgen är slut och Pernilla har lämnat mig ännu en gång. Det har varit några underbara dagar. Planen var dock att festa fredag till måndag men istället blev det fest på fredagen och hemmakväll lördag och söndag. Fredagen var iallafall grym. Förfest i våran lägenhet på Lilla Essingen som vi fyllde med 15 personer (på 30 kvm), vidare till Mosebacke, följt av Utekompaniet och tillsist Spybar. En bra kväll helt enkelt!

Idag har jag och Pernilla strosat runt på stan i timmar. Gått fram och tillbaka från Lilla Essingen och hittat underbara butiker (second hand såklart) på vägen, ätit varmkorv och köpt grönt nagelack. Fin dag (bilder kommer) och den kommer bara blir bättre.

Vitt nytt


Har glömt att visa min nya kjol som jag köpte till midsommar men som aldrig användes. Från Beyond Retro. Ganska fin. Svår att matcha. Kommer förmodligen aldrig att användas.

Det är för övrigt måndag och jag är ledig. Och dagar då jag inte har något att göra (eller orka) letar jag fram högar med kläder som jag inte använder, klipper sönder och vips så äger jag massa nytt. Idag har varit en sådan dag. Hm.

Sunny day



Solglasögon köpta på Gili

Jag har haft underbara senaste veckor. Det har varit mycket jobb, mycket fest, häng med vänner, party till soluppgång med Frida, Linn och Sara, skrattat så jag haft ont i magen, njutit av sommaren, kvällsbadat, druckit kall öl och fått nytt jobb.

Idag hängde jag och Sarah på Lilla Essingen. Åt baguetter och drack 3,5:or. Nu har jag kramper i magen efter allt skratt - ännu en gång.


En helt vanlig torsdag

















GRYM DAG/KVÄLL MED ANDRA ORD!


De senaste dagarna

Vad har hänt de senaste dagarna?

Jag har ätit pizza och kollat på film med Lulle.

Det har varit en hel del fest. Bland annat hade jag världens roligaste kväll i lördags som spenderades med Fanny och hennes pojkvän på Sommar. Lyssnade på band, drack öl och poolbadade på natten ute i Nacka.



Igår när jag fick reda på att jag skulle provjobba idag istället, så jag mötte upp Johan i Rålis. Väldigt trevlig dag med öldrickande och gitarrspelande. På kvällen kollade jag på matchen med Fredrik och åt grym carbonara.





Och nu, om cirka två timmar ska jag befinna mig i gamla stan och provjobba i en klädbutik till hösten. Så håll tummarna för mig.

.....

Pernilla tjatar om att jag ska blogga.

Hm, men jag har lite tappat suget. Jag mår bra, jag har det bra, det är sommar, jag umgås med fina personer, bada pool osv. Idag ska jag även provjobba i gamla stan, inför hösten. Nervöst. Hjälp, hjälp, hlälp.

Pernilla, kom tillbaka till Stockholm nu. Saknar dig!

Min Lulle


Eftersom jag och Lulle inte träffas så mycket längre (fast att vi bor ihop) ska vi ikväll ha lite kvalitetstid. Film och popcorn står på schemat. Lulle är en bra prick. En av de personer jag älskar mest. I helgen blir det dock alkohol i mängder. Fint. Längtar.

Onsdagen

Onsdagen var härlig. Pizza, film, första doppet i år (i Sverige då) och ännu mera film. Jag är nöjd och nu blir det jobb. Adios!

RSS 2.0