Snob


Ny top som jag fick från mitt nya jobb. En favorit redan nu. Från Snob.

Lady in red


Denna hade mamma köpt med sig upp till mig från en second hand-butik i Nybro. 10 kronor. Mamma vet vad jag tycker om. Tack!

Aquaria och Gröna Lund























Hegen är slut och mamma och lillebror har åkt hem till Småland igen. Det är tomt och helgen gick lite för fort. Söndagen tillbringades på Aquaria och Gröna Lund. Teo åkte allt han fick och vann en gigantisk mariogubbe (tur!) och söndagskvällen slutade såhär:



Tack mams och broder för en underbar helg!

Nya ringar



Dessa fick jag av min kära mamma när hon var här i Stockholm. Helt underbara. Billiga och bra, alla från HM.

Kunde inte riktigt låta bli

Hm. Jo, som sagt. Jag har ju haft en del bilder på lager och eftersom datorn funkade ikväll (lånade dock Sarahs internet) bjuder jag här nu på hela nio inlägg om blandade ting. När mams och lillebror sover finns det nämligen inte så mycket annat att pyssla med.

Nu sova!

Familjen i Stockholm






Min mamma och lillebror är i Stockholm nu och hälsa på. De anlände igår morse och stannar tills måndag morgon. Det är såååå mysigt (just nu ligger jag i soffan och lyssnar på när mamsen snarkar, kan inte bli bättre ;) ). Så vad har vi haft för oss? Vi har glidit runt på stan och i second hand-butiker, de andra besökte Junibacken och Globen medans jag jobbade idag, vi fikade på stan och var på bio på Toy Story 3 (för övrigt en riktigt bra film). Imorgon blir det Aquvaria och gröna lund. Yey!

I morse vaknade jag av att Teodor låg och höll om mig och pillade mig i håret. Kan man vakna mer mysigt än med världens goaste lillebror?

Och en annan sak. Första, trejde och femte bilden har Teodor fotat med min systemkamera. Är han inte grym?

Mitt nya jobb



Från och med måndag kommer jag att hänga här, på In Spe i gamla stan. Super. Jag gillar hur min chef pyntar för att höja mysfaktorn och lokalen ska vi inte ens tala om. Den är underbar. Jag vill köpa den och bo i. Stenväggar, gamalt trägolv, högt i tak, vitt. Minus för att det spökar med det är nästan att man skulle ha överseende med det. Så adjö Reddevil (sista jobbdagen var idag) och hej In Spe.

I love pink




Byxor och top - Gina Tricot, skärp och skor - Second hand.

I rymden finns inga känslor






För någon vecka sedan tillbringade jag och Fredrik kvällen i Rålis med utomhusbio (filmfestivalen). De visade I rymden finns inga känslor som har biopremiär i september. Underbar film. Se! Picknick i gräset på en filt med tapas och vin är aldrig fel. Och trevligt sällskap. Det var nog till och med årets sista sommarkväll.

20 riksdaler


En till väska. Second hand. Också den 20 rikstaler.

I´m second hand



Blus, väska, skärp och skor - Second hand, byxor - Gina Tricot.

Söders






För ett tag sen hängde vi på söder. Jag, syster och finaste Sara. Rocks, Snaps och Scandic Malmen besöktes och jag och Linn träffade nya vänner - för en timme iallafall.

Blå blus


Ny blus - Second hand. 30 kronor.

Ryggsäck



En second hand-väska. Ryggsäck. Lite indian. 20 kronor.

Lite av allt

Jag vill blogga men har ingen dator. Sitter inne på massa bilder som jag vill visa. Men men, nu är det så att min dator strejkar så det blir inget med det. På ett tag. Men kanske snart.

Ikväll blir det iallafall spelning ute i Nacka strand. Trevligt. Lulle hakar och jag antar att kvällen slutar i fest - som vanligt. Annars är det två jobbdagar kvar på Reddevil sen byter jag butik och landar i gamla stan. Trevligt. OCH att världens bästa mamma och lillebror kommer på besök fredag till måndag är UNDERBART. Så för att göra lillebror glad bli det Gröna lund och för att göra mamma glad blir det att promenera runt på stan och i second handbutiker. Så helgen är spikad och det kommer som sagt att bli underbart!!!!

Adios!


New bag


Ny. Second hand. 20 kronor. Fin.

Dax

Idag är första dagen jag är frisk, på riktigt. Känner inte av halsen och det är underbart. Gårdagen bjöd på en liten utekväll med öl på söder (kan vara det som tog bort det sista av halsflussen) och jag har tusen bilder att visa. Dock är min dator sönder och mitt mobila bredband funkar inte så jag återkommer med en veckas bilder när att har ordnat upp sig, det vill säga när jag köpt en ny dator.

Nu bär det av till Rålis med Fredrik för lite utomhusbio. Adios!

Vi hörs inte igen

Det där med att bli frisk till imorgon kan jag nog glömma. Jag har fått halsfluss och ska till läkaren imorgon. JAG ÄR JÄVLIGT IRRITERAD! Hejdå allt roligt, hejdå sista delen av sommaren som jag ej kan ta del av, hejdå bloggen. Vi hörs igen när jag har något roligare att blogga om. Nu ska jag istället fortsätta ligga kvar i sängen, äta äcklig soppa, proppa i míg en massa tabletter för att lindra smärtan och vara allmänt sur. Hoppas ni har kul iallafall för det har inte jag!

Onsdagens


Byxor - Whyred, Stickad tröja - ? (lånad av Lulle)

Jag är fortfarande sjuk och det blir inte bättre. Jag blir galen. Jag är arg och på dåligt humör. Och sen är jag på jobbet också vilket inte gör situationen bättre. Nu har jag iallafall kokat vatten med salt som jag hade tänkt att gurgla hela dagen för att bakterierna ska försvinna, Sarah kommer också till jobbet med strepsil och efter jobbet ska jag hem och shota sprit (Pernie, flaskorna kommer till användning trots allt). Imorgon är jag frisk. Lovar!

Fint

DRÖM OM MORGONDAGEN, MINNS GÅRDAGEN, LEV IDAG.


Sick

Jag är sjuk men jobbar ändå. Det är så vi gör. Vi som kommer från skogarna. Vi jobbar hårt.

Lördagen





Lördagen tillbringades i vitabergsparken med trevligt sällskap och en hel del alkohol. Sen bar det av till Sommar där vi spenderade resten av kvällen.

Ledig


Det är måndag och jag är ledig. LEDIG. Alltså andra dagen i rad. Känns underbart. Vaknade dock med en sjuk hals vilket inte är lika underbart.

Söndag


Världens bästa söndag med världens bästa mat och världens bästa sällskap.

Sommarkväll








Fredagens bravader

Igår

Oklarheter om vad som händer ikväll. Kanske utgång, kanske hemmakväll. Just nu har jag ingen lust med någonting. Jag är trött och vill inte jobba mer. Aldrig mer. Bara om jag får jobba med något jag tycker RIKTIGT mycket om.

Nog om det. Igår dracks det en öl vid Rådmansgatan med Fanny plus två. Hon flyttar till Köpenhamn och jag ville såklart säga hejdå i en hel halvtimme. Jag var alldeles för trött för att stanna och ett trevligt sällskap lockade lite extra. 

Nu jobb. IGEN! (gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah)

Torsdagens




Top - HM, Byxor - Gina Tricot, Skor och skärp - Second hand

Förresten tycker jag inte om att jobba.

Min nya garderob





Såhär blev det efter min färgsortering i garderoben. Kanske inte världens smartaste idé såhär i efterhand då alla olika plagg nu blandas i samma hög (linnen, västar, tröjor). Jag får helt enkelt fixa tillbaka det när jag orka för så roligt var det inte. Typiskt.

Onsdagens



Byxor och kofta - Zara, Top och armband - Köpt i Thailand, Skärp och skor - Second hand (ja, jag vet, jag lever i dem).

I färg

Nu har en sak på hjärnan. Jag måste fixa min garderob (nu ligger allt på golvet, som alltid) och jag vill sortera allt i färger, hur nu det ska gå till. Så efter min after work idag åker jag antagligen hem (kan dock inte lova något) för att fixa och dona. Längtar!

I'm brown today


Yes, I am. Nu dags för jobb igen. Som vanligt. Som alltid.

Efter jobbet blir det dock ater work med finaste Anna från Zara. Det var år och dar sen vi träffades sist. Rooooligt!

Borta

Jag är inte hemma så mycket därav dåligt bloggande. Men det kommer, förhoppningsvis ikväll.

Igår blev jag iallafall bjuden på lamm. Jag kanske till och med åt ett helt. Stackars lamm. Men det var gott. Resten av kvällen tillbringade jag i ett förnster och lyssnade på gitarrspelande. Fint. Mycket fint.

Nu, back to work.

Ego









Mina batterier på min kamera tog slut igår precis när jag kom till festen så här bjuder jag istället på lite bilder från Gili, som för övrigt var en av de bästa dagarna på hela resan enligt mig.

Annars var gårdagen tung. Vaknade bakis, gick till jobbet, hem till soffan, reste mig och sminkade av det gamla och på med nytt, drog på mig samma kläder som kvällen innan, åkte till Sofie och tjejerna i Årsta för en drink (ja, det blev faktiskt inte mer än så, jag var helt enkelt för trött), sen när tjejerna drog ut åkte jag till Mariatorget för film. En trevlig kväll. Förlåt Sofie för att jag inte orkade följa med ut. Nästa gång. Lovar.

Underbara fredag










Gah, vilken kväll det var igår. UNDERBAR!

Festade på Gärdet med fina tjejer. Fina Annika som jag jobbade med på Gran Canaria 05 och fina Evelina. Vi landade på Sturekompaniet och dansade så fötterna brann. Hey. Roooooligt. Tack fina ni för en bra kväll!

Nu var tanken på en lugn kväll, men Sofie var inne på mitt jobb idag och tvingade med mig ikväll på drinkparty i Årsta. Jag är sliten men jag ställer upp (förlåt mamma). Kvällen kommer dock inte att bli lång. Snarare hoppas.

Värme


Det har varit en väldigt trevlig torsdagskväll på Lilla Essingen. Film med Fredrik och Sarah.

I helgen kommer Sofie Olin till Stockholmo (det nalkas med andra ord fest på lördag). Välkommen.

Onsdagens



Byxor - Cheap Monday, Top - Topshop (köpt i Kuala Lumper), Skor - Second hand, Skinnjacka - lånad

Ja, jag lever i mina nya skor från Myrorna.

En fin kväll












Förfest på Mariatorget, fest i stan. Bra kväll.

Just nu

Nu blir det utgång med syster och Lulle. Hej och hå!

Tisdagens



Byxor - Cheap monday, Top och kavaj - gammalt skit, Skor - Second hand, Halsband - Plockat på Gili

Onsdag


Jag hade en väldigt trevlig gårdag med en väldigt trevlig person.

Jag känner mig något naken då jag inte har tillgång till min egna dator dessa kvällar dock.

Höst tack!


Bild från Gili

Jag får dåligt samvete när jag tänker dygnet runt att jag vill ha höst. Jag vill ha byxor på mig jämt (check) utan att känna mig tråkig (och svarta strumpbyxor för den delen). Men, sen sa Sarah nu på morgonen att "Men det är ju inte undra på att du längtar till hösten, du har ju fasen haft sommar i ett halvår". Och det är sååå sant. Min Asien-resa gör att det är okej för mig att längta till hösten. Nu känns det genast mycket bättre.

First place

Så, slutade på förstaplats på minoutfit.se igår. Kul att folk gillar hur man klär sig. Nu jobb. Adios.

Leo




Långklänning - Forever 21, Blus - Gina Tricot, Armband - Köpt i Thailand

Vackert



Lilla Essingen just nu

Minoutfit.se



Kul! Man tackar!

Jag är kär i en blus


Även denna skapelse från Myrorna. 45 kronor. Att fynda är bland de bästa som finns (läs bästa som finns).


Helkväll på Berns













Lördagskvällen: Mötte upp Fanny på hötorget, vandrade till söder, dreglade vid skyltfönstret till stadsmissionen, drack vin på nytorget, gick vidare till petsoundsbar och halsade öl, tog taxi till marie leveau och drack ännu mera öl, tog taxi till berns, drack sparkling vodka och rosa mojitos, mötte upp Fredrik med vänner, drack öl flera gånger om, pratade engelska med en snubbe från LA, stannade till fyra, planerade efterfest med vi hamnade på mc donalds istället, sprang till nattbussen, vandrade genom söders gator, la mig i sängen, somnade.

En väldigt bra kväll. Berns är bra.

New shoes



Även dessa pjucks från Myrorna. 50 rikstaler är inte så mycket att bråka om.

Orange



Top och skor - Myrorna, Byxor - HM.

Det här är en av topparna som jag fyndade på myrorna i fredags.

Sammet


Röda byxor i sammet. Fint till hösten. 45 kronor.

Ny


30 kronor från Myrorna. JAG ÄLSKAR!

Lemon bar





Fredag kväll. Lemon bar all night long med mycket fina människor. Rolig kväll. Snurrig kväll. Jag var rund om fötterna.

Jag äger ett par tantskor


Nya. 75 kronor. Från Myrorna. Jag älskar dem.

Fredagens




Byxor - Gina Tricot, Avklippt linne - Zara, Skor - Second hand.


En väska för 15 kronor tack!



Konversationen när jag köpte väskan:

Jag - Hej, vad kostar den här?
Damen vid loppisbordet - 15 kronor.
Jag - Vad sa du?
Damen - 15 kronor.
Jag - Men varför är den så billig?
Damen - Jag sa 20 till en tant här innan men hon tyckte att det var för dyrt så jag sänkte den nu. Jag vill ju som sagt bara bli av med den.
Jag - Ok, men då tar jag den.
Damen - Vill du köpa den? Men det är ju en tantväska!
Jag - Va? Nej, den är ju asfin.

(För övrigt så missbrukar jag ordet as väldigt mycket i kombination med andra ord)

RSS 2.0