Packning

SÅ, nu har jag kommit till det här med packning som jag hatar (och älskar). Ringde mamma nu på morgonnen och räknade upp allt jag skulle ha med mig, hennes svar blev "Jaja Michelle, det blir nog jättebra". Vem ska jag nu bolla med? Nu slänger jag i det som jag tagit fram och det tråkiga är att alla kläder går i färgerna vitt och svart. Jag har fantasi.


Acne♥Hope


YES, I DO. Just nu lever jag i mina nya byxor från Hope och i min nya tee från Acne.

Höstdepression

Yes, det är nog det jag har. En liten släng av höstdepression. Just nu är inget kul. Jag är på dåligt humör, det är kallt, jag är blek och tjock och ja, allt man kan tänka sig. Jag är trött på mitt nya jobb trots att jag bara jobbat i en månad. Jag är less på att jobba i klädesbutik efter tre år, jag är arg på mig själv för att jag aldrig tar tag i något, som att starta eget eller börja sy. Jag köper alldeles för mycket kläder samtidigt som jag aldrig har något att ha på mig (känns det som). Och nu skäms jag lite för att jag gnäller fast att jag vet att jag har det ganska bra. Förlåt.
Nu ska jag fortsätta att mysa med Fredrik och se fram emot morgondagens namnsdag, Smålandsbesök i helgen och födelsedag om 2 veckor.

Soft


Myskväll med Fredrik.

På torsdag efter jobbet bär det av till familjen i Småland. Jag, Sarah och Fredrik kör en roadtrip. Yey!

Silver

Detta halsbandet köpte jag idag. Enkelt. Snyggt.

Det blev kista galleria men Lulle. Hälsade på en bakfull syster på jobbet och strosade i butiker. Åt lunch och planerade inför den närmaste framtiden då det förhoppningsvis kommer hända some big things. Så spännande. Som Lulle skrev idag; "Från och med nu är vi vuxna".

Dags att våga och satsa.


Cubus. 129 kronor.

Indiskt


Åt indiskt med Fredrik igår, definitivt nytt stammishak.

Back





Nu är bloggpausen över och jag är tillbaka. Nu är det höst!

Adios

Jag är trött på att blogga. Jag har helt enket ingen inspiration. Så nu blir det uppehåll. Ett tag iallafall. Dåligt med kommentarer också trots att många läser. Jaja. Jag har helt enkelt mycket att göra, är aldrig hemma och umgås mycket med Fredrik, som för övrigt är en väldigt fin person.

Såååååå, vi hörs!

Och förresten, jag har mycket planer på gång och inom kort kommer mycket att ske, förhoppningsvis. Då hörs vi definitivt.

Fredagskvällen












Fredagens



Klänning - HM trend

Torsdagens


Onsdag

Denna förmiddag har jag druckit kaffe med Fredrik (som vanligt) och strosat runt i second handbutiker på söder i min ensamhet. Jag har nog besökt kanske 15 stycken och inte köpt en enda grej. Imponerande.

Ikväll ska jag iallafall vara duktig. Hem och städa och göra allt sånt som jag alltid skjuter upp, typ fixa med mina tidigare kurser, ordna i garderoben, upp på vinden, tvätta osv. Onödig info, jag vet.

Nu kallar jobbet.


Kvällens trerätters




Förrätt - Tortillapizza med mozzarella och parmaskinka. Varmrätt - Lammfärsjärpar med ostcrème. Efterrätt - Bärcocktail med honungskesella.

Hur duktig är inte jag?

Today´s






Byxor - Cheap Monday, Top - Gina Tricot, Ringar - HM

Nu i eftermiddag ska jag laga trerätters till Fredrik. Första gången någonsin så önska mig lycka till. Bilder och info kommer såklart om hur det gick.

Drömväska


Från Camilla Wellton. 3800 i butik. VILL HA!

At work












Lördagskvällen




Hängde med Fredrik igår. Alltid lika trevligt. Födelsedagsfest ute i Täby - Sturekompaniet - Kebab.

Second hand-nytt




Under- under - UNDERBAR!

Vintage





Det här är min absoluta favorit vintagebutik. Det är såhär det  ska se ut. Man ska leta och rota för att hitta det bästa. Ligger på Hornsgatan.

Fredagens


Byxor - Gina Tricot, Top - MbyM, Skinnjacka - HM, Skor - Gardenia

En kväll med Frida











Fredagen tillbringades med Frida. Hoff stod på schemat men grönan stängde för att det var så mycket folk. Istället hängde vi hemma hos Frida, snackade strunt och drack skumpa. Vi avslutade kvällen på Rival med Fredrik och Peter.

Fredagens


Stickat - Gina Tricot, Tights - The local firm, Skor - Gardenia

Nu svidar jag om till en annan outfit och drar mig in till stan. Sushi med Fredrik sen förfest med Frida och några. Hey. Hoff ikväll, kan inte bli bättre.

Allt händer på söder







Fin gårdag med en fin person. Kaffe/frukost på stammishaket på söder like always, jobb, drink på söders hjärta, öl och holländsk osttallrik (som för övrigt var det godaste jag ätit på många månader) på medborgarplatsen, hem och lyssna på gitarrspelande.

Så här ser oftast mina dagar ut nu för tiden och jag trivs.

Ikväll blir det nog grönan för att lyssna lite på hoffmaestro. Lite vin på det också. Är för övrigt ledig idag och det är underbart.

The local firm


Top - Diana Orving, Tights - The local firm, Skor - Gardenia

Tisdagens lila naglar




Top - Diana Orving, Byxor - Gina Tricot, Skor - Gardenia, Kofta - HM

Riche



Efter en ganska jobbig natt med ingen sömn och dag med magont och lite annat slutade den iallafall bra. Några öl med Anna (som dock inte ville vara med på bild) och hennes kompis på Riche var det som behövdes. Sista solchanserna får man ta vara på.

Monstylee



Såhär kul kan man ha på en måndagskväll. Det enda som behövs är en systemkamera, en mobil och mörker. Fredrik är grym på att skriva monstylee i luften (efter cirka tio försök).

New in



Mina nya skor. Från Gardenia. Fiiiiina! Rabatt på jobbet är bra.

Måndagens



Tights - HM trend, Underlinne - M by M, Top - Snob, Kängor - gamla

En vacker hatt


Fin hatt. Från Tes. 3300 kronor. Absolut inget köp men absolut en dröm.

I don't like mondays

Jag mår lite dåligt. Två orsaker.

1. Det är måndag.

2. Jag är besatt av tre plagg som jag inte har råd att köpa. En jacka från Monki, en byxdress från HM och en skinnklänning second hand. Aj. (Mamma, jag fyller år snart)

Idag är jag leopard



Yes, I am.

Plus att jag traskar runt i mina favoritskor som jag plockat ner från vinden och klackat om. De har hållt i många år och är mina favoriter.

Sex and the city 2

Söndag = jobb. Efter jobbet mötte jag upp Fredrik för att åka vidare hem till Chripp på Gärdet där det lagades finfin mat och till och med efterrätt (glass med hemmagjord chokladsås). Vi kollade på Sex and the city varav filmen sög så vi kollade inte ens klart på den. Vad tänkte dem med när de skrev handlingen?

Kvällen tillbringar jag i soffan med magknip. Ett roligt inlägg med intressant info med andra ord.

Diana Orving



Ny skapelse i butiken och ny skapelse i garderoben. Från Diana Orving. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!

Gamla stan i mitt hjärta




Varje gång jag kliver ut ur min butik möts jag av det här. Det är så vackert. Jag älskar Stockholm. Jag älskar gamla stan.

scho


Den här underbara blusen finns inne i butiken nu. Den blir din för fjorton hundralappar. Märket heter Scho och detta är hennes första kollektion. Jag säger bara en sak, GRYMT.

Partydags


Mycket jobb nu i dagarna. Igår blev jag bjuden på middag av Fredrik (dock lite fusk i lagandet men det behöver vi inte nämna). Det bjöds på anka till förrätt och sen kalv. Fiiint! Nu däremot blir det fest. Utgång med Linn, Sarah och Sarahs heltatuerade kompis från Spanien som har inopererade horn i pannan. Kvällen kan alltså sluta hur som helst. Jag säger skål!

Yellow


Nu blev det visst lite Sverige. Men en till blus, även den second hand. 30 kronor.

Blå kavaj


Kavaj. Second hand. 30 kronor.

Saknad

Jag saknar att resa. Jag saknar Pernies och mina skämt. Jag saknar Pernie. Jag saknar Asien. Jag saknar Gili och Lipe mest. Jag vill resa igen. Jag saknar att vara brun.

Jag är så galet glad att jag gjorde världens bästa resa med världens bästa Pernilla.

Nu är det dags för höst och vinter i Sverige och det ser jag fram emot. Älskar tillvaron just nu med fina personer och nytt jobb.


RSS 2.0