Gröna Lund
















Det behöver inte sägas mer än att det var en bra gårdagskväll, OCH att jag vann femkampen. JAG ÄR  HELT ENKELT GRYM!

10 06 28

Jag hade visst glömt bort att jag var uppbokad med jobbet ikväll, så nu springer jag dit för ikväll blir det picknick och Gröna Lund. Tjo!

Tillsammans med två fina





Trevlig gårdag som sagt tillsammans med Sara och Pernilla (som dock var en aning frånvarande på något konstigt vis) och en trevlig dag. Väldans kul att träffa Sara igen efter så många månader och det lär bli fler gånger. Fint. Tack. Hej!

Förlåt Marianne, jag "råkade" låna din picknick-filt, jag kommer med den imorgon. Bums!

Rosé på Stockholms gator



Gårdagen var fin. Anna lämnade Stockholm och åkte hem till Umeå igen medans jag och Pernilla öppnade våra roséflaskor och gick vidare in till söder för en öl på snapps. Vi hälsade även på Fredrik på hans jobb och vandrade sedan vidare hem igen för att möta upp vår kära vän Sara som vi umgicks med i Thailand. Underbart trevligt. Dock är ekonomin en aning tight så istället för att göra stan osäker satt vi här hemma på Lilla Essingen och drack ännu mer rosé, kollade på bilder och pratade minnen.

Nu blir det sol och bad på Lilla Essingen hela dagen lång sen i eftermiddag lämnar både Pernilla och Sara mig ensam kvar. MEN ikväll kommer min älskade Sarah hem som har firat midsommar på Gotland och det ser jag fram emot. När Sarah varit borta de här dagarna har jag haft ett litet hostel här hemma, folk har växlat plats i sängen och i soffan och det har varit galet mysigt.

Men som sagt, nu är det slut på det och jag ska slänga mig ut i solen. Adios.

15 minutes of fame


Idag kan ni skåda mig och Pernilla i Expressen på sidan 17 där vi svarar på frågan "Är du rädd att få kortet skimmat i en bankomat?".

Det är inte alltid lätt att vara storbloggare då man bli haffad på gatan när man minst anar det. Men just igår kunde vi slappna av för vi var påväg in till stan med rosé i en petflaska, den fick dock inte vara med på bild.

Fashion Against Aids



Hm:s kampanj Fashion against aids har sålt slut. Men dessa plagg ovan finns fortfarande kvar i utvalda storlekar och jag vill ha. Jag vill ha det som ingen annan vill ha. Ge mig. Nu.


Mi-e dor

Te iubesc, mi-e dor, tu esti cel mai bun.

Min klänning


Min midsommarklänning kommer från Zara och är cirka 1,5 år gammal, men tills i fredags har den hängt oanvänd i garderoben sedan köpet.

En oförglömlig midsommar












'



Och här följer de enda festbilderna vi tog från Saltsjöbaden.










Gah, vilken rolig dag/kväll/natt. spontan och bästa på länge. Det började med att vi var hemma hos mig på Lilla Essingen, sjöng singstar, drack alkohol i solen samtidigt som vi gjorde kransar, snodde alla blad och blommor som vi kunde hitta, åt god mat, hade tjejsnack, gjorta älska/älska inte med prästkragar, dansade runt våran lilla midsommarstång och drack mängder av alkohol.

Kvällen fortsatte i en taxi där det spelades hög musik, upphämtning av Ludde, fortsatte ut mot Saltsjöbaden och en fest hos Fredriks kompisar, drack vin vid vattnet, fortsatte kvällen på en annan fest på andra sidan sjön där vi inte var bjudna men där vi kom in iallafall (antagligen för att vi var tjejer), där fortsatte festen resten av kvällen/natten, det var grymt, dj och inhyrd bartender, hur mycket gratis dricka som helst, fest på deras brygga, nattvandring på stigarna, mycket skratt och som sagt, det var en väldigt bra kväll! Bästa!

Lite tråkigt att vi inte tog några kort efter klockan tio men har man kul så har man. Vi får helt enkelt komma ihåg vilken fantastisk kväll det var.

MIDSOMMAR



Nu är det midsommar och alkoholen flödar redan. Jag älskar att vara 23. Pernilla fyllde år för någon vecka sen och hon säger att skillnaden mellan 23 och 24 är enorm. Så fyra månader tills jag blir "gammal", alltså är det bara att köra på. Later!

Husfest









Husparty ute i ingenstans (Nacka) med god mat - faktiskt årets första grillning, mycket alkohol, poolbadande sent på natten osv. Mycket lyckad kväll, dock slutade det med att jag blev sjuk. Min hals fungerar inte alls och det senaste timmen har jag blivit så förkyld att jag inte ens kan andas genom näsan, MEN imorgon är det midsommar med stort M så det rör mig inte i ryggen.

Min kära Pernilla anlände till Stockholm igår och är nu hemma hos mig och ska göra mig sällskap tills på måndag. Lyx! Vi har köpt all mat till morgondagen och även alkohol så att det räcker till fyra dagars fest. Hey! Hey! Hey! Så nu ska vi fortsätta att dricka vin och kolla på skräckfilm. Och vid elva imorgon på morgonen kommer även Pernillas kompis Anna med flyget och ska joina oss här på Lilla Essingen, sen bär det av mot ytterligare en husfest ute i Saltsjöbaden.

Jag gillar Stockholm. Jag gillar sommaren. Jag gillar att jag mår bra trots vissa omständigheter.

Sjuk

Igår var det partaj ute i Nacka. En väldigt lyckad kväll. Idag däremot har jag legat i sängen hela dagen. Sovit, sovit och sovit. Magen värker och jag kan knappt svälja för att jag har så ont i halsen. Så nu tänker jag vila upp mig så att jag bli frisk på midsommar, för hur jag än mår då blir det fest med stort F. Bilder från gårdagen kommer när jag orkar. Tjo!

Jag saknar bubblan

Så fort man kommer tillbaka till Sverige kommer också alla problem tillbaka. Allt blir en aning mer komplicerat och jag gillar det inte alls. Det kommer gå åt helvete som Pernie hade sagt. Jag längtar tillbaka till bubblan vi levde i. Allt var så mycket lättare. Men samtidigt kan jag inte sluta att älska sommaren i Stockholm, fast att den knappt har börjat.

Det kommer att bli en bra vecka. Pernie kommer hit från Umeå och gör mig sällskap under midsommarhelgen (hur hade jag annars klarat mig?) och imorgon inleder vi veckan med en jobbintervju och på kvällen blir det grillning och alkohol. GILLAR!

2010 06 21


Klänning - HM, Skärp - Second hand

Gratiskonsert








Öl i parken med syster + förfest på fridhemsplan + gratiskonsert inne i stan = bra kväll. Stockholm är underbart!

Idag mår jag som jag förtjänar. Andreas, säg att jag inte jobbar idag!!!

2010 06 19


Shorts - Urban Outfitters, Tee - Mango, Linnekavaj - HM, Skor - Palladium

Grattis finaste vän


Idag vill jag gratta världens finaste Pernie på födelsedagen. Du är bäst. Grattis, grattis, grattis!

Bara för dig: Grisen är äkta.

Vasaparken









Gårdagen var bra. Dagen idag är skit. Ikväll blir det soffan för hela slanten.

Fullspäckad dag


Långklänning - Forever 21, Topp - Monki (lånad), solglasögon - köpta på Gili

Yes, idag är en sådan dag och också en väldigt fin dag, DET ÄR SOMMAR! Fika/öl gånger tre under dagen med olika (fina) personer. Besök i en butik som förhoppningsvis ger mig nytt jobb till hösten (jag håller tummarna mer än någonsin) och ja, det var väl det.

Min andra hälft

Tyvärr har jag börjat jobba igen och för er som skriker efter fler inlägg får helt enkelt vänta tills jag får tid över. Men tills dess får ni gärna besöka min kära vän Pernillas blogg, även kallad "min andra hälft". Hon är fin och hennes blogg är rolig. Hon skriver bland annat om minnen (våra minnen) och om de senaste nyheterna (ni har väl hört storyn om kossan?) i världen.

Nu andra jobbdagen på fyra månader!


Levi´s 501:or


När jag var hemma i skogarna förra veckan gick jag och mamma igenom hennes garderob i hopp om att hitta några gobitar att ta över. Och vad hittar man? Två par shorts, Levi´s 501:or. Ett par blå och de här som är näst intill vita. GILLAR, GILLAR, GILLAR! Tack mamma.

Förresten, jag har internet igen. Hey!

Welcome to my paradise

Eftersom jag inte kan lägga upp några bilder (den här kommer från facebook) här på bloggen, så bjuder jag istället på min och Pernillas favoritlåt från Indonesien. Jag längtar tillbaka till värmen!




Jag är kär igen

Nu är jag kär i en jacka också. 1500 kronor minus 75 procent. 500 kronor är allt lite lockande när den är helt perfekt. Jag vill ha! Jag drömmer!

En annan liten notis är att jag vill festa ikväll, men som vanligt när man kommer hem till Nybro är det så jäkla bökigt. Man måste hitta skjuts in till Kalmar och även hem på natten, och det jobbiga är att man knappt känner någon här längre så det finns verkligen ingen att fråga. Så det kanske bli hemmakväll ändå!

Efter helgen blir bloggen roligare (?) då jag är tillbaka i Stockholm igen med min älskade dator och kamera. Till er som undrar alltså.

Jag är kär

Några bra saker har iallafall hänt de här dagarna. Jag hade en riktigt trevlig lördag i Stockholm, träffat alla fina och även min underbara familj. Plus att jag har blivit kär i ett par skor i en liten affär här i Nybro. Fast det kanske är en negativ sak när man inte har pengar?


Sverige gör mig galen

Gud har inte varit min vän de de senaste dagarna.

1. Min kamera försvann i lördags. Hur kan jag hålla reda på den i Asien i 3,5 månad men tappa bort den direkt när jag anländer till Sverige? Jag kanske helt enkelt inte borde vara här.

2. Min datorsladd funkar inte i svenska uttag och dum som jag är glömde jag att köpa med mig ett uttag som passar från Indonesien. Jag är arg!

3. Jag kan inte komma åt mina bilder från resan eftersom min dator är DÖD!

4. Jag hade lämnat min systemkamera i Nybro innan jag åkte, MEN jag hade visst lämnat kamerasladden till datorn i Stockholm så jag kan ändå inte lägga över några bilder på mammas dator som jag har tagit igår och idag!

Varför ska allt jävlas?

Och ja, jag erkänner att jag är beroende av min dator och min kamera!

Back in Sweden

Hemma i Sverige igen efter så många månader i Asien. Jag är tom och allt känns jobbigt men samtidigt så bra. Jag är trött och det är kallt här.

Jag saknar dåtiden! All dåtid!

Underbara sol








För några dagar sen ställde vi alarmet på sex för att skåda Gilis soluppgång. Och här har ni resultatet. Jag saknar Gili men trivs i Bangkok.

Det som händer idag är att om cirka en halvtimme ska vi packa det sista, äta hotellfrukost och bege oss till Bangkoks flygplats för att kunna nå Sverige till midnatt. Jag längtar hem och efter tre och en halv månad på resande fot längtar jag efter min garderob mest av allt.

Natten kommer att spenderas tillsammans med Sara och Linn i Solna. Längtar! Så nu är det bara att hålla båda tummarna att flygresan går som planerat.

Och förresten, inatt var första natten på hela resan som vi sov i sköna täcken (förutom en natt på Railey), och det var ljuvligt!

Runt Gili på en lila cykel



Bild från näst sista dagen på Gili. Vi hyrde cyklar (lila, hur fint?) och cyklade runt ön vilket endast tar cirka 45 minuter. Jag älskar Gili. Det är grönt, luktar nyklippt gräs och känns som hederlig svensk sommar. Fler bilder från turen duker upp inom kort!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0